اینفو گرافیک؛ معرفی نیروگاه برق بعثت
این نیروگاه در سال 1343 بدلیل نیاز شهر تهران و به جهت نزدیکی به پالایشگاه، در زمینی به مساحت 20هکتار در منطقه خزانه بخارایی واقع در جنوب شرقی شهر تهران با نصب سه واحد بخاری هریک به قدرت اسمی 82.5 MW بنا شده و از سال 1346 تا کنون مورد بهره برداری قرار گرفته است.
برق تولیدی نیروگاه توسط دو پست 63 کیلو ولت با 13 فیدر خروجی از جمله 4 خط هوایی و 9 خط زیر زمینی و از طریق انتقال توسط شبکه فوق توزیع تهران انجام می گردد.
نیروگاه از طریق پست 230 کیلو ولتی بعثت با 4 فیدر خروجی با خطوط هوایی و به واسطه پست 63 کیلو ولت بعثت به شبکه سراسری متصل گردیده است.
با توجه به وجود مشکل افت ولتاژ، به دلیل انتقال بخش زیادی از برق مصرفی شهرتهران از نیروگاه های استان های همجوار، یکی از وظایف اصلی نیروگاه بعثت، علاوه بر تولید برق ، جبران افت ولتاژ برقِ موردِ نیازِ برخی از مناطق شهر تهران می باشد.
این نیروگاه؛ قادر است طی فرآیندهای خاص از محصولات احتراق ، گازCO2 مورد نیاز صنایع غذایی و شیمیایی را استحصال نماید. که علاوه بر تولید CO2 خوراکی، کاهش چشم گیر آلایندگی را در پی داشته است.
لازم به ذکر است، تجهیزات نیروگاه برق بعثت ، شامل بویلر، توربین، ژنراتور، کندانسور، و سیستم آب تغذیه میباشد و آب مقطر مورد نیاز برخی از صنایع را نیز تأمین می نماید.
گفتنی است : نیروگاه 240 مگاواتی بعثت به عنوان یکی از قدیمی ترین نیروگاه های کشور به برخورداری از سه واحد 82.5 مگاواتی با بیش از نیم قرن تولید برق پایدار، همچنان نقش بسزایی در پایداری شبکه برق پایتخت دارد.